Malnutriție asociată unor diverse patologii

Nutridrink

Nutridrink este un aliment complet nutrițional, tip milkshake, cu o compoziție echilibrată și conținut ridicat de energie și proteine, îmbogățit cu 28 vitamine, minerale și oligoelemente. Nutridrink este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al adulților și copiilor cu vârsta mai mare de 3 ani, cu malnutriție sau având risc de malnutriție.

Nutridrink este îmbogățit cu colină și cu un amestec de 6 carotenoizi din surse naturale.

O porție (200 ml) conține 12 g de proteine, 300 kcal și asigură 20% din doza recomandată zilnică de vitamine, minerale și oligoelemente. Nutridrink
conține de circa două ori mai multă energie și proteine decât laptele integral.

Nutridrink conține acizi grași esențiali omega-6 (2,8 g/porție) și omega-3 (0,6 g/porție).

Arome disponibile: vanilie, banane, ciocolată, căpșuni.

Beneficii
UTILIZAREA RECOMANDATĂ
ALTE INFORMAȚII

BENEFICII

Nutridrink este un aliment complet nutrițional, tip milkshake, gata de băut, cu valoare energetică ridicată (1,5 kcal/ml), bogat în proteine (6 g / 100 ml), pentru regimul dietetic al malnutriției asociate bolilor.

Nutridrink poate fi folosit ca sursă unică de nutriție și este îmbogățit cu carotenoizi, colină și cu 28 de vitamine, minerale și oligoelemente esențiale. O porție de Nutridrink asigură 20% din necesarul zilnic de vitamine, minerale și oligoelemente (DZR%).

Nutridrink conține un amestec de 6 carotenoizi prezenți în fructe și legume,
cu rol dovedit în reducerea stresului oxidativ.1

Nutridrink este destinat adulților sau copiilor cu vârsta mai mare de 3 ani. Nutridrink poate fi folosit ca unică sursă de nutriție sau ca supliment nutritiv de către persoanele cu nevoi crescute de energie, cum ar fi persoanele în vârstă și cele care suferă de malnutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani. Trebuie recomandat cu precauție copiilor cu vârsta între 3-6 ani.

Nutridrink este aliment destinat unor scopuri medicale speciale și se utilizează la sub supraveghere medicală.

1. Referințe: Vaisman, N. et al. Clin Nutr 2006; 25: 897-905.

UTILIZAREA RECOMANDATĂ

Nutridrink este aliment destinat unor scopuri medicale speciale și se
utilizează la sub supraveghere medicală.

INDICAȚII: Nutridrink este un aliment complet nutrițional, gata de băut, hipercaloric (1,5 kcal/ml), bogat în proteine, pentru regimul dietetic al malnutriției asociate bolilor. Nutridrink poate fi folosit ca sursă unică de nutriție și este îmbogățit cu carotenoizi, colină și 28 de vitamine, minerale și oligoelemente esențiale. O porție de Nutridrink asigură 20% din necesarul zilnic de vitamine, minerale și oligoelemente (DZR%).

MENȚIUNI IMPORTANTE: Nutridrink este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale și se utilizează sub supraveghere medicală. Nutridrink poate fi folosit ca unică sursă de nutriție sau ca supliment nutritiv de către persoanele cu nevoi crescute de energie, cum ar fi persoanele în vârstă și cele care suferă de malnutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani. Trebuie recomandat cu precauție copiilor cu vârsta între 3-6 ani. Nu este recomandat pacienților cu galactozemie. Nu se administrează parenteral.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Produs gata de utilizare. Agitați bine înainte de consum. Doza zilnică va fi stabilită de medic în funcție de greutatea corporală și vârstă. Se recomandă 1-3 sticle/zi, pentru suplimentarea nutriției, sau 5-7 sticle/zi ca unică sursă de nutriție.

ALTE INFORMAȚII

INGREDIENTE: apă, maltodextrină, proteine din lapte de vacă, zahăr, uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui), cacao*, citrat de potasiu, emulgator: lecitină de soia, aromă* (vanilie, ciocolată sau căpșuni), clorură de magneziu, fosfat tricalcic, regulator de aciditate: acid citric, clorură de colină, carotenoizi din (conțin soia): β-caroten, luteină, oleorezină licopenică din tomate, hidroxid de calciu, L-ascorbat de sodiu, hidroxid de potasiu, lactat feros, sulfat de zinc, colorant* (curcumină pentru banane și vanilie, acid carminic pentru căpșuni), hidroxid de magneziu, nicotinamidă, acetat de retinil, gluconat de cupru, acetat de DL- α-tocoferil (vitamina E), selenit de sodiu, sulfat de mangan, D-pantetonat de calciu, clorură de crom, D-biotină, colecalciferol (vitamina D), tiamină clorhidrat (vitamina B1), acid pteroil-monoglutamic (acid folic), piridoxină clorhidrat (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), molibdat de sodiu, riboflavină (vitamina B2), iodură de potasiu, fluorură de sodiu, fitomenadionă (vitamina K).

MOD DE PĂSTRARE: A se consuma înainte de data marcata pe ambalaj. A se depozita într-un loc uscat, la temperatura camerei. După deschidere, sticla se păstrează la frigider, închisă, maxim 24 de ore.

ALTE INFORMAȚII: Fără gluten. Fără fibre. Conținut scăzut de lactoză. Potrivit pentru dietă Halal, Kosher și lactovegetariană.

AMBALARE: Sticlă de plastic, 200ml. Ambalat într-o atmosferă protectivă. Sterilizat UHT.

*Există diferențe de compoziție minore între sortimentele cu diferite arome.

Producător: N.V. NUTRICIA, Zoetermeer, Olanda, www.nutricia.com Importator: NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION ROMANIA SRL., Bucureşti, România Tel. 021 242 45 25 , fax 021 242 45 16, e-mail: contact@nutricia-med.ro.